Alles voor jouw trouwe viervoeter!

Onze dierenarts van dienst, Geraldine, probeert er altijd alles aan te doen om jou en je huisdier zo goed mogelijk te helpen. Van begin tot einde probeert zij de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken voor je gezelschapsdier.

Onze praktijk

Ontdek de verschillende facetten van onze praktijk, zo hebben we een ruime wachtruimte, consultatieruimte, een ruimte voor medische beeldvorming (RX en echografie) en operatieruimte. Alsook twee hospitalisatieruimtes (zodat hond en kat niet noodzakelijk bij elkaar hoven te zitten). Alle ruimtes zijn uitgerust met moderne apparatuur.

Consultatie

Voorkomen is beter dan genezen! En jij kent je huisdier het beste, dus als je denkt dat er iets mis is, twijfel dan niet en maak meteen een afspraak. Het kan gaan over het dingen zoals dat je huisdier minder eet, veel drinkt, mankt, pijn heeft, … De meeste dieren tonen moeilijk dat ze pijn hebben, dus een verandering in houding of gedrag kan een indicatie zijn van gezondheidsproblemen. Daarom is het belangrijk dat als je je ergens zorgen over maakt, je tijdig contact met ons opneemt.

Maak een afspraak bij ons via het nummer 014 54 38 38.

Operatie

Je kan ook bij ons terecht voor de nodige chirurgische ingrepen. De operaties die we kunnen uitvoeren zijn zeer divers. Het kan gaan over routine ingrepen zoals sterilisaties, castraties, tumoren, … maar ook over gespecialiseerde ingrepen zoals biopsies, het verwijderen van tumoren, … Maar mocht het nodig zijn dan verwijzen we je graag door naar de juiste specialist.

Ontdek onze diensten